"De stukken uit het plafond pleiten! Zo nodig tot in hoogste instantie."

Nationale Hertoghs Pleitwedstrijd 

28 september 2018

Hoe scherp ben jij?

Waar sta je écht als het op pleiten aankomt? Dat ontdek je tijdens de Nationale Hertoghs Pleitwedstrijd. Met een eigenzinnige cliënt/verdachte, een sterk OM, een kritische rechtbank... en alle onrust die daarbij hoort. Temidden van deze dynamiek, dagen wij je uit om de stukken uit het plafond te pleiten!

Meer dan een pleitoefening

Met je team duik je in een realistisch fiscaal strafrechtelijk dossier. Samen spitten, sparren, schrijven en pleiten! Op 28 september 2018 sta je in de Hertoghs rechtbank. Hier beoordeelt een zeer ervaren jury jullie prestaties. Reken er op dat zij een beroep doen op je flexibiliteit en improvisatievermogen!

Hoofdprijs: € 1.000,-

Winnend Team Groningen 2017 is de uitdager. Welke 5 teams uit Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Utrecht, Leiden, Nijmegen of Tilburg nemen dit jaar de uitdaging aan? Hertoghs advocaten zet voor het beste team € 1.000,- op het spel! De meest getalenteerde individuele pleiter kan nog eens € 500,- verdienen.

Ga de strijd aan!

Inschrijvingen vinden plaats via de studievereniging of rechtstreeks naar wijnen@hertoghsadvocaten.nl. Een team bestaat uit maximaal 4 personen. De inschrijving is inmiddels gesloten.
 

Terugblik

Lees hier het verslag van de Nationale Hertoghs Pleitwedstrijd 2017.

 

Ben jij for the worst case, the best scenario?