"Fiscale advocatuur is ook een tactische strijd: wij hebben de kennis en ervaring om te beslissen welke stappen leiden naar succes."

Kom je bij ons ervaring opdoen?

“Een van de mooie dingen bij Hertoghs was dat je als stagiair vanaf het eerste moment als volwaardig kantoorgenoot meedraait binnen deze praktijk.”

Inderdaad delen wij graag onze passie met gemotiveerde en getalenteerde Masterstudenten belasting- en/of strafrecht. Tijdens een fulltime stage van acht weken bieden wij je de kans om onder de hoede van een coach kennis te maken met een gespecialiseerd kantoor als het onze. Zo zul je een bijdrage leveren aan het oplossen van juridische uitdagingen en aanschuiven bij de wekelijkse vaklunch. Natuurlijk ga je ook mee naar een gesprek met een cliënt, de Belastingdienst of een zitting. Zoals een stagiair het verwoordt:

“Tijdens een stage bij Hertoghs advocaten krijg je enerzijds veel juridisch-inhoudelijke ervaring mee, anderzijds heeft de menselijke kant van de advocatuur ook de aandacht. Het is bijzonder om na dagen lang een dossier te hebben doorgespit, in de Rechtbank de persoon achter dat dossier te ontmoeten. Je wordt je direct bewust van de impact die een procedure op de cliënt kan hebben. Deze betrokkenheid bij de cliënt motiveert om hard te werken en het onderste uit de kan te halen. Ook als stagiair merk je dit al snel. Dit is één van de punten die een stage bij Hertoghs advocaten uniek maakt.”

Het doel is uiteraard om je de kans te bieden de reeds opgedane kennis toe te passen en aan te vullen met praktijkervaring. Ook de sociale aspecten van het kantoorleven worden hierin niet vergeten:

“Ik werd zoveel mogelijk betrokken bij alle werkgerelateerde en gelukkig ook niet-werkgerelateerde activiteiten. Naar mijn mening heb ik een goed beeld gekregen van de facetten die de fiscale advocatuur te bieden heeft, maar ook wat Hertoghs als kantoor te bieden heeft.” 

 

Meer informatie?

We hebben voor de komende tijd de volgende stageplekken beschikbaar:

  • 30-9 t/m 22-11-2019
  • 25-11-2019 t/m 28-1-2020 
  • 3-2 t/m 27-3-2020
  • 30-3 t/m 22-5-2020

 

Ben je geïnteresseerd in een stage bij ons op kantoor? Schroom dan niet en richt je stageverzoek met motivatiebrief, cv en studieresultaten tot onze Managing Director Peter van der Westerlaken via onderstaand formulier. Voor studenten met een grote reisafstand bestaat de mogelijkheid om tijdens de stage huisvesting te regelen. 

Naam
Emailadres
Telefoonnummer
Toelichting
Bijlagen
Bijlage
Bijlage