"Er is veel specialistische kennis in huis. Deze kennis delen en doelgericht inzetten ten behoeve van de cliŽnt, daar zijn onze advocaten goed in!"

Actualiteiten

12/10/2016 categorie: Vacature

Vacature ervaren fiscaal advocaat

 

Wij zoeken een ervaren advocaat die affiniteit heeft met onze landelijke praktijk. De ideale kandidaat is een advocaat die zowel op het fiscale- als strafrechtelijke terrein deskundig is. Fiscalisten die (authentieke) affiniteit met rechtsbescherming hebben maken evenzeer een kans. Net als strafadvocaten die affiniteit met de fiscaliteit hebben.

 

Tags: Senior advocaat-medewerker, advocaat, fiscalist,
11/07/2016 categorie: Vacature

Vacature vervuld: medewerker Communicatie & PR

 

Zet jij als medewerker communicatie & PR ons kantoor verder op de kaart?

Wij zoeken een communicatie & PR-medewerker (voor 24 uur) die onze social media-kanalen en de website van ons kantoor beheert. Je bent verantwoordelijk voor onze marketingactiviteiten en bewaakt de huisstijl. Daarnaast ben je contactpersoon voor de webdesigner, drukkerij en vormgever. Ook denk je actief mee over huidige en nieuwe (online) marketingactiviteiten en -strategieën. Je bent een kei in het organiseren van seminars en andere bijeenkomsten. Ook speel jij een belangrijke rol bij het beheren en inrichten van ons intranet. Je “standplaats” is Breda..

Tags: Hertoghs, Communicatie, PR, vacature
22/01/2016 categorie: Vacature

Vacature vervuld: fiscaal jurist R&D ofwel fiscaal jurist voor onderzoek en praktijkontwikkeling

Ons nichekantoor is gespecialiseerd in fiscale geschillen en fraudezaken. Onze cliënten stellen hoge eisen aan onze bijstand, net als wij. Bij iedere zaak zijn meerdere advocaten en juristen betrokken om zo de beste kwaliteit te leveren. Naast een intensieve samenwerking is een hoog kennisniveau van juridische vraagstukken en de actualiteit een must. In ons kantoor heeft de fiscaal jurist een prominente rol om die kennis en actualiteiten te vergaren en te delen, zowel intern als extern. Daarnaast wordt door de fiscaal jurist een actieve bijdrage geleverd in cassatiezaken en zaken met een overkoepelend thema.

Tags: Fiscaal jurist, praktijkontwikkeling, vacature, Hertoghs advocaten, Breda, Rotterdam, Amsterdam
24/09/2015 categorie: Vacature

Vacature vervuld: Advocaat bij Hertoghs (m/v)

 

Talent gevraagd

Voor onze vestiging in Rotterdam zoeken wij een advocaat (in spé) die niet bang is om tegen de fiscale stroom in te roeien. Wij bieden je de kans om jouw talenten bij ons in het team te ontwikkelen. Ben je een talentvol belastingadviseur met passie voor het formele belastingrecht en affiniteit met het fiscale strafrecht? Ben je een ervaren fiscaal advocaat? Ben je een ervaren strafrechtadvocaat met affiniteit voor het fiscale? En spreekt onze praktijk je aan? Dan nodigen we je van harte uit voor een nadere kennismaking. Neem contact op met Peter van der Westerlaken: 010 777 22 66 of westerlaken@hertoghsadvocaten.nl

Tags: Vacature, talent, passie, fiscaal recht, formeel belastingrecht, belastingadviseur
23/03/2015 categorie: Vacature

Vacature vervuld: fiscaal advocaat (m/v)

Twee vacatures

Voor zowel onze vestiging in Breda als in Rotterdam zoeken wij een fiscaal advocaat (in spé), die affiniteit heeft met onze landelijke praktijk. Bij voorkeur breiden we ons team uit met een advocaat die zowel op het fiscale als het strafrechtelijke terrein deskundig is.

Tags: Vacature, fiscaal advocaat, fiscale strafzaak, fiscale procedure, formeel belastingrecht
21/08/2014 categorie: Vacature

Vacature: ervaren btw-specialist

Deze vacature is inmiddels vervuld.

 

Hertoghs advocaten-belastingkundigen is voor het kantoor in Rotterdam op zoek naar een:

ervaren btw-specialist

voor onze fiscale procespraktijk. Gevraagd ervaringsniveau op het gebied van indirecte belastingen is minimaal 5 jaar. Ervaring op btw gebied is een 'must', en op douanegebied 'nice to have'. Het zijn van advocaat heeft daarbij de voorkeur, en anders in elk geval de wens en mogelijkheid om als advocaat te worden beëdigd.

Tags: Vacature, Rotterdam, btw, douane, specialist
22/04/2014 categorie: Vacature

Vacature: juridisch secretaresse

Deze vacature is inmiddels vervuld.

 

Voor onze vestiging te Rotterdam zijn wij op zoek naar een fulltime:

Juridisch secretaresse

Ben jij die vastberaden topsecretaresse uit de regio Rotterdam met een passie voor het vak, die ingewikkelde informatiestromen correct kan filteren? En weet jij hoe het is om praktisch inhoudelijke bijdragen te leveren en daarbij als schakel te dienen tussen advocaten en cliënten/rechtsorganen? Wij maken graag kennis met jou!

Tags: Vacature, juridisch secretaresse, Rotterdam, accuraat, fulltime