"In de wirwar van wetten en procedures vind ik het juiste spoor voor mijn cliŽnt. Ik houd overzicht en koers op succes."

Hertoghs advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor, gespecialiseerd in het behandelen van (internationale) fraudezaken en conflicten met de Belastingdienst. Wij zijn actief in een bijzondere nichemarkt waarin wij het fiscaal recht combineren met strafrecht.

In onze praktijk is nooit een dag hetzelfde en onverwachte wendingen zijn aan de orde van de dag. Onze cliënten stellen hoge eisen aan onze dienstverlening. Daarbij is een goede samenwerking binnen het gehele team van groot belang. Bij iedere zaak zijn tenminste twee advocaten betrokken om zo de beste kwaliteit te leveren door kritisch op elkaar te zijn. Het werken volgens het four eyes principle vereist eerlijkheid, collegialiteit en een (zelf)kritische houding. Naast een intensieve samenwerking is een hoog kennisniveau van juridische vraagstukken en de actualiteit een must. Samen herken je alle potentiële verweren in een dossier om op basis daarvan de beste strategie te bepalen. Hertoghs advocaten is een pro-actief kantoor. We organiseren diverse netwerkevents en lezingen. Ook binnen onze praktijk worden diverse activiteiten georganiseerd om elkaar scherp te houden maar daarnaast ook om plezier te hebben. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Breda, Rotterdam en Curaçao.

Voor onze vestiging in Breda zoeken wij met spoed op zoek naar een

Aspirant advocaat-stagiair (fulltime)

Spreekt ons kantoor jou aan en herken jij je in het volgende?

  • Ik ben afgestudeerd in het fiscaal- en/of (ondernemings)strafrecht.
  • Ik wil een mooie carrière opbouwen bij een kantoor dat actief is in bijzondere nichemarkt.
  • Ik wil topadvocaat worden en zoek een kantoor dat mij helpt dat te bereiken.
  • Ik ben niet bang voor cijfers.
  • Het recht op een eerlijk proces staat bij mij hoog in het vaandel.
  • Ik ben kritisch.
  • Ik ben collegiaal zonder anderen naar de mond te praten.
  • Ik ben niet vies van wat Brabantse gezelligheid.


Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Stuur in dat geval je motivatiebrief, CV en cijferlijst naar Peter van der Westerlaken.