"Er is veel specialistische kennis in huis. Deze kennis delen en doelgericht inzetten ten behoeve van de cliŽnt, daar zijn onze advocaten goed in!"

Ben jij afgestudeerd in het fiscaal recht? Ben jij niet bang voor cijfers, wil jij een topadvocaat worden en ben jij niet vies van wat Brabantse gezelligheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor onze vestiging in Breda is er een mooie functie beschikbaar als

 

Advocaat-stagiair (fulltime)

Wat ga je doen? 

Als (aspirant) advocaat-stagiair bij Hertoghs advocaten word je opgeleid tot een specialist op het gebied van fiscaal procesrecht en fraudezaken. Je draait vanaf dag één volledig mee in de praktijk. In jouw eerste jaar worden alle kneepjes van het vak bijgebracht. Na dit jaar als juridisch medewerker ga je met een vast contract op zak de beroepsopleiding advocatuur in waar jij je kunt ontplooien tot de veelzijdige advocaat die wij zoeken.

Wie zijn wij?

Hertoghs advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor, gespecialiseerd in het behandelen van (internationale) fraudezaken en conflicten met de Belastingdienst. In onze praktijk is nooit een dag hetzelfde en onverwachte wendingen zijn aan de orde van de dag. Onze cliënten stellen hoge eisen aan onze dienstverlening. Daarbij is een goede samenwerking binnen het gehele team van groot belang. Bij iedere zaak zijn tenminste twee advocaten betrokken om zo de beste kwaliteit te leveren door kritisch op elkaar te zijn. Het werken volgens het four eyes principle vereist eerlijkheid, collegialiteit en een (zelf)kritische houding. Naast een intensieve samenwerking is een hoog kennisniveau van juridische vraagstukken en de actualiteit een must. Samen herken je alle potentiële verweren in een dossier om op basis daarvan de beste strategie te bepalen. Hertoghs advocaten is een actief kantoor. We organiseren diverse netwerkevents en lezingen. Ook binnen onze praktijk worden activiteiten georganiseerd om elkaar scherp te houden maar daarnaast ook om plezier te hebben. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Breda, Rotterdam en op Curaçao.

Wie zoeken wij?

De kandidaat die wij zoeken heeft (bijna) een master fiscale recht afgerond en heeft affiniteit met strafrecht, of heeft na de bachelor fiscaal recht de master strafrecht met succes afgerond.

Daarnaast zijn wij op zoek naar een pro-actieve kandidaat, die zelfstandig kan werken, leergierig is en voor zijn mening uitkomt.Wil jij een topadvocaat worden? Stuur dan direct je motivatiebrief, CV en cijferlijst naar Peter van der Westerlaken (managing director).


Direct naar