"Diep in een zaak spitten tot je de beste argumenten hebt gevonden. Daarin vind ik mijn uitdaging."

Ben jij afgestudeerd in het strafrecht en heb jij je beroepsopleiding afgerond? Ben jij niet bang voor cijfers, spreek en schrijf je uitstekend Engels en wil jij je verder te ontwikkelen tot een specialist op het gebied van fiscaal straf- en procesrecht en fraudezaken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze vestiging in Amsterdam is er een mooie functie beschikbaar als

Advocaat-medewerker (fulltime)

Wat ga je doen?

Als advocaat medewerker word je in eerste instantie vanuit onze vestiging in Amsterdam betrokken bij een aantal grotere financiële strafzaken Je draait vanaf dag één volledig mee in het team in Amsterdam dat zich bezig houdt met deze zaken. Op deze manier bieden wij jou de kans je verder te ontwikkelen tot een specialist op het gebied van fiscaal straf- en procesrecht en fraudezaken.  

Wie zijn wij?

Hertoghs advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor, gespecialiseerd in het behandelen van (internationale) fraudezaken en conflicten met de Belastingdienst. In onze praktijk is nooit een dag hetzelfde en onverwachte wendingen zijn aan de orde van de dag. Onze cliënten stellen hoge eisen aan onze dienstverlening. Daarbij is een goede samenwerking binnen het gehele team van groot belang. Bij iedere zaak zijn tenminste twee advocaten betrokken om zo de beste kwaliteit te leveren door kritisch op elkaar te zijn. Het werken volgens het four eyes principle vereist eerlijkheid, collegialiteit en een (zelf)kritische houding. Naast een intensieve samenwerking is een hoog kennisniveau van juridische vraagstukken en de actualiteit een must. Samen herken je alle potentiële verweren in een dossier om op basis daarvan de beste strategie te bepalen. Hertoghs advocaten is een actief kantoor. We organiseren diverse netwerkevents en lezingen. Ook binnen onze praktijk worden activiteiten georganiseerd om elkaar scherp te houden maar daarnaast ook om plezier te hebben. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Breda, Rotterdam en op Curaçao.

Wie zoeken wij?

De kandidaat die wij zoeken heeft als advocaat ervaring in het (internationaal) financieel strafrecht. Daarbij spreek en schrijf je uitstekend Engels, ben je proactief, werk je zelfstandig en in teamverband, ben je leergierig en kom je voor je mening uit.

Ben jij de juiste kandidaat? Stuur dan direct je motivatiebrief, CV en cijferlijst naar Peter van der Westerlaken (managing director).