"In de wirwar van wetten en procedures vind ik het juiste spoor voor mijn cliŽnt. Ik houd overzicht en koers op succes."

Passie voor de fiscale advocatuur?

Onze praktijk staat altijd open voor getalenteerde advocaten (in spé) met een afgeronde studie fiscaal recht en strafrecht. Gelet op de opbouw van het huidige team gaat onze voorkeur hierbij thans uit naar mensen met een afgeronde opleiding op het gebied van fiscaal recht. Heb je affiniteit met ons vakgebied  en de nodige jaren ervaring opgebouwd of ben je al fiscaal advocaat? Neem dan contact op met Pia Vorsselmans (Office Manager) of stuur ons je brief en cv via vorsselmans@hertoghsadvocaten.nl of het onderstaande formulier.

 
Cultuur en arbeidsvoorwaarden

Wij werken altijd in teamverband. Zo leveren wij een gezamenlijke inspanning om onze cliënten de hoogste kwaliteit en het optimale resultaat te bieden. Uiteraard stellen wij hoge eisen, maar daarvoor geven wij ook veel terug. Werken bij Hertoghs is aantrekkelijk door onze kritische instelling, de afwisselende uitdagingen en de inspirerende, stimulerende werksfeer. Wij bieden een leuke, boeiende praktijk en goede vooruitzichten. Graag gaan we met jou in gesprek over onze flexibele arbeidsvoorwaarden.

 

Naam
Emailadres
Telefoonnummer
Toelichting
Bijlage
Bijlage
Bijlage