Thijs Droog

Thijs Droog werkt sinds april 2016 voor Hertoghs Advocaten. Na het succesvol doorlopen van een studentstage is hij bij kantoor in dienst getreden als werkstudent. Thijs ondersteunt de advocaten in hun dagelijkse praktijk op zowel het fiscale als het strafrechtelijk gebied en verzorgt daarnaast diverse lezingen.

“Het bieden van rechtsbescherming aan cliënten en daarbij het best mogelijke resultaat bereiken is waarvoor ik mij sterk maak. Iedereen dient zich ferm te kunnen wapenen tegen een machtige overheid, waarbij ik belastingplichtige de helpende hand bied om in een (fiscale/strafrechtelijke) procedure het onderste uit de kan te halen.”

Thijs studeert Fiscaal Recht aan Leiden University en zal tijdens zijn master ook nog studeren aan de University of California Hastings College of the Law. Na zijn afstuderen wil Thijs zich bij Hertoghs Advocaten gaan storten op de fiscale advocatuur. Naast zijn studie heeft Thijs ervaring opgedaan in de fiscale adviespraktijk en heeft hij geparticipeerd in het Top Master programma bij een big four kantoor. Ook heeft hij deelgenomen aan verschillende commissies binnen de fiscale studievereniging Pecunia Non Olet.

Droog@hertoghsadvocaten.nl

 


Naar overzicht