Yosra Ameziane werkt sinds oktober 2016 bij Hertoghs advocaten. Zij houdt zich voornamelijk bezig met fiscale (straf)zaken.

 

"Werken bij Hertoghs betekent voor mij niet alleen bijstand bieden op het hoogste niveau, maar ook een bijdrage leveren aan onze rechtsstaat. De oriëntatie op het recht, het kritisch analyseren van overheidsoptreden en het voeren van een ijzersterk pleidooi namens cliënten zorgt ervoor dat de procespositie van burgers niet bepaald wordt door willekeur, maar door het recht. Zonder bescherming van deze kernwaarde kan de rechtsstaat niet bestaan." 

 

Yosra studeerde Fiscaal recht aan de Tilburg University. Tijdens haar studie heeft zij als pleittrainer het vak Oefenrechtbank verzorgd en was zij actief als vrijwilliger bij Stichting Fiscale Rechtshulp "de Smeetskring". Daarnaast is zij als werkstudent werkzaam geweest bij een belastingadvieskantoor om ervaring op te doen. Na haar stage en werkstudentschap bij Hertoghs trad zij, na het afstuderen, in dienst bij ons kantoor.


Naar overzicht

Publicaties

Geen publicaties gevonden