Yosra Ameziane

Yosra Ameziane werkt sinds november 2016 bij Hertoghs advocaten en is in februari 2018 beëdigd als advocaat. Zij houdt zich voornamelijk bezig met fiscale boete- en strafzaken.

"Werken bij Hertoghs betekent voor mij niet alleen bijstand bieden op het hoogste niveau, maar ook een bijdrage leveren aan onze rechtsstaat. De oriëntatie op het recht, het kritisch analyseren van overheidsoptreden en het voeren van een ijzersterk pleidooi namens cliënten zorgt ervoor dat de procespositie van burgers niet bepaald wordt door willekeur, maar door het recht. Zonder bescherming van deze kernwaarde kan de rechtsstaat niet bestaan." 

Yosra studeerde fiscaal recht aan de Tilburg University. Tijdens haar studie heeft zij als pleittrainer het vak “Oefenrechtbank” verzorgd en was zij actief als vrijwilliger bij Stichting Fiscale Rechtshulp "de Smeetskring". Daarnaast is zij als werkstudent werkzaam geweest bij een belastingadvieskantoor om ervaring op te doen. Na een succesvolle stage bij Hertoghs bleef Yosra tijdens de eindfase van haar studie verbonden aan ons kantoor als werkstudent. Na het behalen van haar bul ging zij zich verder specialiseren in het fiscale boete- en strafrecht binnen Hertoghs. 

Ameziane@hertoghsadvocaten.nl

 

 


Naar overzicht