Ron Jeronimus 

Ron werkt sinds oktober 2014 bij Hertoghs advocaten en is in juli 2015 beëdigd als advocaat. Hij is werkzaam op het terrein van fiscaal (straf)recht en heeft zich gespecialiseerd in de indirecte belastingen.

"Werken bij Hertoghs betekent voor mij beslagen ten ijs komen waarbij de verschillende invalshoeken zijn doordacht. Om te spreken met de woorden van Niccolò Machiavelli: 'The lion cannot protect himself from traps, and the fox cannot defend himself from wolves. One must therefore be a fox to recognise traps, and a lion to frighten wolves."

Ron studeerde Fiscaal Recht met de specialisatie indirecte belastingen aan de Maastricht University. Hij was daarnaast actief binnen de faculteit der Rechtsgeleerdheid en de Maastricht University. Ron is lid van de NVAB (Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen), de NVJSA (Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten), de Vereniging voor Belastingwetenschap en publiceert in diverse vakbladen over fiscale en strafrechtelijke onderwerpen.

jeronimus@hertoghsadvocaten.nl

 


Naar overzicht