Roelof Vos

Roelof Vos is partner en inmiddels ruim 20 jaar advocaat. Hij is als fiscaal advocaat gespecialiseerd in Indirecte Belastingen en richt zich bij Hertoghs advocaten vooral op de uitbouw van de fiscale procespraktijk op het terrein van BTW en douane. Roelof is tevens actief als mediator bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

“Het belang van mijn cliënt staat voorop; ik verdedig dat belang tijdens onderhandelingen als het kan en hard in een procedure als dat moet.”

Roelof is bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Advocaten-belastingkundigen (NVAB), van de Vereniging voor Fiscale Mediation (VFM) en Association for Corporate Growth (ACG). Ook is hij lid van de Tax Committee van Confederation Fiscale Europeenne (CFE). Verder is hij redacteur bij BTW Bulletin (Kluwer). Daarnaast doceert Roelof Moot Court aan de Leiden University en Fiscale Procesvoering bij de Stichting OpBelastingadviseurs.

Roelof studeerde Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is bezig met een promotieonderzoek omtrent ‘Fiscale neutraliteit in de omzetbelasting’ aan de Tilburg University.

 

www.roelofvos.nl

vos@hertoghsadvocaten.nl
 


Naar overzicht