Reinder de Jong

Reinder werkt sinds januari 2015 bij Hertoghs advocaten en is in november 2015 beëdigd als advocaat. Hij specialiseert zich in formeel belastingrecht, fiscaal strafrecht en het speelveld van de indirecte belastingen. Reinder publiceert regelmatig in diverse vakbladen en is lid van de NVAB (Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen), de NVJSA (Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten) en de Vereniging voor Belastingwetenschap.

“Een complexe casus vraagt om oplossingsgerichtheid. Mijn motivatie haal ik uit de bijzondere verantwoordelijkheid om met gedegen werk en creativiteit het beste resultaat te behalen voor een cliënt. Ubi ius, ibi remedium; waar recht is, daar is een rechtsmiddel.”

Reinder behaalde de master Nederlands Recht met de specialisatie Strafrecht & Criminologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vervolgens heeft hij de master Fiscaal Recht met de specialisatie Indirecte Belastingen aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgerond. Na zijn studie was hij enkele jaren werkzaam als gerechtssecretaris bij het Team Belastingrecht van de Rechtbank Den Haag. In 2015 maakte hij de overstap naar de fiscale advocatuur bij Hertoghs advocaten.

jong@hertoghsadvocaten.nl

  

 


Naar overzicht