Linda Gruijthuijsen

Linda is sinds september 2018 werkzaam bij Hertoghs advocaten en is in februari 2019 beëdigd als advocaat.

“Fiscale en strafrechtelijke procedures worden gekenmerkt door een enorme machtsongelijkheid en kunnen ingrijpende gevolgen hebben. Dit drijft mij om alles uit de kast te halen in iedere zaak. Het bieden van de beste rechtsbescherming is waar ik me hard voor maak.”

Linda studeerde Rechtsgeleerdheid en Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht. Hierna rondde zij succesvol de Master of Law met de specialisatie internationaal recht aan de University of Cambridge en de master Strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam af. Zij schreef haar scriptie over de strafbaarheid van slecht leidinggeven.

Tijdens haar studie was Linda onder meer student-assistent bij de vakgroep Strafrecht van de universiteit en vrijwilliger bij de Vrouwenrechtswinkel Maastricht. Ook was zij actief binnen de strafrechtelijke studievereniging M.P. Vrij. Als werkstudent bij twee grote advocatenkantoren heeft zij ervaring opgedaan in de financiële en fiscale fraudepraktijk. Nadat ze was afgestudeerd aan de Universiteit Amsterdam trad zij in dienst bij Hertoghs advocaten.

Gruijthuijsen@hertoghsadvocaten.nl

 


Naar overzicht

Publicaties

Geen publicaties gevonden