Mariëlle Boezelman

Mariëlle Boezelman werkt sinds 2011 bij Hertoghs advocaten en is in februari 2012 beëdigd als advocaat. Zij is mede-auteur van Vaklunch.nl, waar iedere woensdag over een actueel (fiscaal)strafrechtelijk onderwerp wordt gepubliceerd en dat een platform voor vakinhoudelijke discussies vormt.

“De advocatuur heeft me altijd geïntrigeerd, niet alleen de juridische aspecten, ook de menselijke kant heeft mijn aandacht. Ik ben me bewust van de impact die een (straf)zaak heeft op een cliënt. Het belang van de cliënt, discretie en volharding staan dan ook voorop. ”

Mariëlle is lid van De Jonge Balie (Breda), de Nederlandse Vereniging van Advocaat Belastingkundigen (NVAB), de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA) en de International Association of Young Lawyers (AIJA).

Mariëlle studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit Utrecht en specialiseerde zich in Strafrecht en Internationaal Publiekrecht. Daarna werkte zij onder andere als paralegal bij een advocatenkantoor in Texas, Verenigde Staten. 

secretariaat

 

boezelman@hertoghsadvocaten.nl

 
 


Naar overzicht