Arjan Wolkers

Arjan Wolkers werkt sinds mei 2016 bij Hertoghs advocaten. Hij is deels werkzaam als Knowledge Counsel op het wetenschappelijk bureau en is daarnaast betrokken bij de fiscale procespraktijk op het terrein van douane en BTW.

“Uitwisseling van kennis is de basis voor een succesvolle praktijk. Vaktechniek en een hoog kennisniveau staan bij ons hoog in het vaandel. Mijn rol is onze advocaten in staat te stellen bij elke zaak de beste kwaliteit te leveren.”

Arjan schrijft regelmatig publicaties voor diverse fiscale tijdschriften en verzorgt zowel interne als externe presentaties. Hij heeft veel ervaring met het voeren van fiscaal juridische procedures, met name op het terrein van het douanerecht.

Arjan studeerde Fiscaal Recht (kostprijsverhogende belastingen) aan de Universiteit Leiden. Na zijn studie trad hij in dienst bij één van de big four belastingadvieskantoren. Hij werkte geruime tijd als Senior Tax Manager binnen de praktijkgroep Indirecte Belastingen, waar hij zich specialiseerde in het douanerecht.

 

wolkers@hertoghsadvocaten.nl

 


Naar overzicht