"Fascinerend zo'n roofvogel. Zweeft hoog in de lucht, houdt zijn prooi haarscherp in de gaten en slaat op het juiste moment toe."

Actualiteitenseminars 2 november (Zwolle) en 9 november (Roermond)

Op 2 november en 9 november organiseren wij actualiteitenseminars in respectievelijk Zwolle en Roermond. U bent van harte uitgenodigd.

Anke Feenstra, Ivo Leenders en Angelique Perdaems zullen weer alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het fiscale en financiële strafrecht, de fiscale boete en fiscaal procesrecht bespreken. 

In het bijzonder zullen zij stilstaan bij onze ervaringen met de fiscale boete voor medeplegers en feitelijk leidinggevers. De belastingdienst heeft de daad inmiddels een aantal keren bij het woord gevoegd. Onze ervaringen bieden bruikbare handvatten hoe een dergelijk ‘evenement’ te lijf te gaan.

Daarnaast staat het pleitbaar standpunt weer op de agenda en worden recente belangrijke ontwikkelingen op het gebied van witwassen (‘eenvoudig’ witwassen, UBO-register, WWFT) en buitenlands vermogen besproken. Strafrecht en belastingrecht raken steeds meer verweven. Waar gaat belastingontduiking over in belastingfraude?

Na dit seminar bent u ‘formeel’ weer volledig up to date.

Wij kijken ernaar uit u weer te ontmoeten.

Het seminar op 2 november vindt plaats in het Lumen Hotel, gelegen aan het Stadionplein 20 in Zwolle. De ontvangst is om 16.00 uur, het seminar start om 16.30 uur. Rond 18.00 uur is het seminar afgelopen en sluiten we af met een borrel. Meld u hier aan voor het seminar op 2 november in Zwolle.

Het seminar op 9 november vindt plaats in het Theaterhotel De Oranjerie, Kloosterwandplein 12-16 in Roermond. De ontvangst is om 16.00 uur, het seminar start om 16.30 uur. Rond 18.00 uur is het seminar afgelopen en sluiten we af met een borrel. Meld u hier aan voor het seminar op 9 november in Roermond.


Voor dit seminar heeft RB accreditatie verleend en registreren wij 2 PE-punten.Hertoghs advocaten heeft over diverse onderwerpen reeds seminars verzorgd: