"Fiscale advocatuur is ook een tactische strijd: wij hebben de kennis en ervaring om te beslissen welke stappen leiden naar succes."

Btw jamsessie op 5 oktober 2017 te Rotterdam

Het pleitbaar standpunt voor de BTW

 

Hertoghs advocaten organiseert op donderdag 5 oktober 2017 wederom een btw jamsessie. Graag willen wij u hiervoor uitnodigen.

Onderwerp van deze jamsessie is ‘Het pleitbaar standpunt voor de BTW’. In het Credit Suisse-arrest van 21 april 2017 heeft de Hoge Raad een belangrijk arrest gewezen over het pleitbare standpunt voor de directe belastingen. Wat betekent deze beslissing voor de btw? Roelof Vos en Peter van Hagen (beiden van Hertoghs advocaten) praten u hierover bij.

We hopen dat u erbij aanwezig kunt zijn. De jamsessie is bedoeld voor ervaren btw-specialisten die werkzaam zijn in een fiscale adviespraktijk, het bedrijfsleven, de belastingdienst of rechterlijke macht. Deelname is gratis. Actieve participatie wordt zeer op prijs gesteld en het aantal deelnemers is gelimiteerd. De bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor Rotterdam, Parklaan 32. We starten om 17:00 uur en rond 19.00 uur is de jamsessie afgelopen. Na afloop is er tijd voor een gezellige nazit met borrel.

U kunt zich hier aanmelden.