"De stukken uit het plafond pleiten! Zo nodig tot in hoogste instantie."

Actualiteitenseminar maandag 18 maart 2019
Apollo Hotel, Breda

Op maandag 18 maart a.s. bent u van harte welkom op ons jaarlijkse actualiteitenseminar in het Apollo Hotel in Breda. Anke Feenstra en Roel Kerckhoffs bespreken alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van fiscaal procesrecht, de fiscale boete en fraudezaken.

Wat gaan we doen?

In het afgelopen jaar zijn er weer de nodige speerpunten van de fiscus kenbaar geworden, zoals de toenemende woon- en vestigingsplaatsdiscussies. Hoe gaat u om met dergelijke kwesties? Ook is de suppletieplicht een terugkerend thema, maar inmiddels is gebleken dat de daarbij behorende boetebepaling zijn doel voorbij schiet. Waar zitten de risico’s en de kansen? De verweren tegen een dergelijke boete doen wij u graag aan de hand. Daarnaast zullen wij de jurisprudentie van de Hoge Raad over het fiscale dossier en de op de zaak betrekking hebbende stukken op toegankelijke en praktische wijze bespreken. Ten slotte bespreken wij graag de recente wijzigingen in de Wwft, zodat u weer helemaal up to date bent.

Heeft u op voorhand zelf vragen of een casus die zich lenen voor plenaire bespreking, stuur deze dan toe via het inschrijfformulier. Wij komen hier graag in onze presentatie op terug.

Wanneer, waar en hoe laat?

Datum: maandag 18 maart 2019
Locatie: Apollo Hotel, Stationsplein 14, Breda
Inloop: vanaf 16:30 uur
Start lezing: 17:00 uur
Einde lezing: 20.00 uur
We onderbreken het seminar voor een smakelijk buffet en om 20.00 uur sluiten wij het seminar af met een drankje. 

Wilt u deelnemen?

Meld u dan kosteloos aan via onderstaande button. Er zullen punten worden aangevraagd bij de RB en er zijn tekenlijsten aanwezig, zodat u in aanmerking kunt komen voor PE-punten bij uw beroepsorganisatie. Een certificaat van deelname wordt nagezonden.

Bent u verhinderd of wilt u een collega meenemen? 

Dan horen wij dat graag. Stuur deze uitnodiging door en wij heten uw collega graag welkom.

Tot 18 maart!